Gå til hoved-indhold

Hvem er Flexvalve

Virksomheden har egne produktionsfaciliteter i Vemmelev uden for Slagelse, hvor mundstykkerne udvikles og produceres.

​På trods af den lokale forankring på Vestsjælland har virksomheden et internationalt fokus, og størstedelen af de producerede mundstykker eksporteres til udlandet. Dog er der også i Danmark en stor mængde kunder, som anvender mundstykkerne. Mange mundstykker leveres til de førende producenter og leverandører på markedet for udsugning af udstødningsgas, men standard- eller specialfremstillede mundstykker kan produceres til alle typer kunder fra små autoværksteder til store leverandører af totalløsninger.

​FlexValve ønsker at være en attraktiv og stabil leverandør for vores kvalitetsbevidste kunder, og gennem et tæt samarbejde vil vi sørge for at levere de bedste løsninger og sikre maksimal værdi for vores kunder.

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Produktion

Produktionen af mundstykker kræver specialviden, og størstedelen af vores personale i produktionen har mange års erfaring i virksomheden. Personalet i produktionen sikrer kvaliteten af hvert enkelt mundstykke. 

​Mundstykkerne produceres i gummi af høj kvalitet, hvilket gør mundstykkerne meget slidstærke og holdbare. 

Nogle mundstykker er beklædt med Kevlar eller kulfiber indvendigt og/eller udvendigt, hvilket medfører til reduceret friktion og sikrer modstand mod højere temperaturer.

​Nogle mundstykker har en ventil til aktivering med trykluft, og andre har en håndpumpe til manuel aktivering. Flere typer kan leveres med både ventil til aktivering med trykluft og håndpumpe til manuel aktivering.

Produktudvikling​

​Der kommer hele tiden nye biler på markedet, og de har mange forskellige typer udstødningsrør. På flere og flere moderne biler er udstødningsrørene integreret i selve bilens design, således at udstødningsrørene er gemt væk i rørhaler bag på bilen 

Til denne type biler kan de oprindelige mundstykker ikke anvendes, da de skal sættes fast udvendigt på tilgængelige udstødningsrør. Derfor har FlexValve udviklet et mundstykke, som kan indsættes i forskellige størrelser rørhaler og tilpasse sig indvendigt. Mundstykket er let at anvende og sikrer, at der ikke laves ridser på bilen.

Flere mundstykker af denne type er allerede inkluderet i vores produktsortiment, og flere udvikles løbende.

Kontakt venligst FlexValve hvis du er interesseret i et mundstykke til en specifik bilmodel eller type udstødningsrør. Vores personale er klar til at modtage din forespørgsel og producere de mundstykker, du har brug for.