Produktudvikling​

Der kommer hele tiden nye biler på markedet, og de har mange forskellige typer udstødningsrør. På flere og flere moderne biler er udstødningsrørene integreret i selve bilens design, således at udstødningsrørene er gemt væk i rørhaler bag på bilen 

Til denne type biler kan de oprindelige mundstykker ikke anvendes, da de skal sættes fast udvendigt på tilgængelige udstødningsrør. Derfor har FlexValve udviklet et mundstykke, som kan indsættes i forskellige størrelser rørhaler og tilpasse sig indvendigt. Mundstykket er let at anvende og sikrer, at der ikke laves ridser på bilen.

Flere mundstykker af denne type er allerede inkluderet i vores produktsortiment, og flere udvikles løbende. På oversigten over mundstykketyper vises opdateret information.

Kontakt venligst FlexValve hvis du er interesseret i et mundstykke til en specifik bilmodel eller type udstødningsrør. Vores personale er klar til at modtage din forespørgsel og producere de mundstykker, du har brug for.

FlexValve  -  Industrivej 2  -  4241 Vemmelev  -  Denmark  -  Phone: +45 58 58 42 42  -  Email: info@flexvalve.dk  -  www.flexvalve.dk